Daniel Matějka, Frýdek-Místek

Název:Daniel Matějka
Ulice: Ostravská 278
Mesto: Frýdek-Místek 738 01
Stát: Česká Republika
Kontakt: Daniel Matějka
Telefon: Zobrazit
Email: Zobrazit
Web: http://www.lmautoservis.wz.cz/
Hodnocení ( 8.5 / 10 ) eGaraz.cz

Značky: Citroën,

Služby

  • Oprava automobilů
  • Autodiagnostika Lexia 3
Opravy a servis osobních i dodávkových automobilů na Frýdecko-Místecku. Údržba vozového parku, garanční prohlídky, příprava vozidel na STK, včetně provedení STK. Zajištění diagnostiky a laserové geometrie, opravy atypických vozů po telefonické dohodě.


Záznam na mapě

Hodnocení


Psaní hodnoceí je jenom pro přihlášené uživatele s plnou registrací.



Přetěsnění pístnic zadní části podvozku C5, zadal: JirkaŘ::c5club.cz
( 10 / 10 )
Na tenhle servis jsem dostal tip od uživatele bubakkaja z C5 klubu. (Opravoval C5 i jemu - závada motoru antipollution fault a pak i padající "zadek" vozu)
Mě potkalo to samé co jej - na Silvestra padl zadek mojí C5 k zemi... V jednom servise (Auto Chodura) mi pístnice přetěsnit nechtěli s tím že tam nic neteče, tak po domluvě jsem zavezl auto sem do tohoto servisu. Těsnění, LDS kapalinu jsem měl už koupené předtím. S majitelem jsme si nejen dobře popovídali, ale za asi hodinu a půl práce jsem odjížděl s opraveným vozem domů. Přístup, domluvu, cenu vše hodnotím na 1* a dávám plný počet bodů.


dne 11.03.2011 14:06

Oprava hydraulickych trubek, zadal: RimmerCZ::c5club.cz
( 10 / 10 )
Mel jsem nekde spatne trubkohadice. Pan Matejka byl vstricny, trubky vymontoval nechal udelat nove koncovky, dal zpet, stalo me to mnohem mene nez kdyby se jinde menily cele trubky. Dle jeho slov je to byvaly zamestnanec Citroen servisu, ocividne se v C5 vyzna.

dne 28.06.2011 12:17

Motor ztratil tah., zadal: womo::c5club.cz
( 10 / 10 )
Motor ztratil tah. Ve třech tisicích byl konec. Jednalo se o jedno z čidel. Opravil i to o čem jsem nevěděl a taky poradil. Je vidět, že se vyzná.

dne 25.09.2011 23:07

Lovec, zadal: Lovec::c5club.cz
( 10 / 10 )
Cokoli jsem potřeboval opravit , vždy mi vyhověl a pomohl.

dne 13.02.2012 10:42

Přetěsnění vstřiků na C4, zadal: Pucmeloud::citroen-club.eu
( 10 / 10 )
Objednal jsem se k panu Matějkovi na přetěsnění vstřiků na Citroenu C4 Picasso-GRAND (diagnostika identifikovala jeden podfukující vstřik po 120tis. -oprava ve zn. servisu Citroen cca 4000,-).Je radost se dívat na precizní práci pana Matějky, opravu provedl během dvou hodin s velkou pečlivostí a následnou důkladnou kontrolou. A to vše za 1/4 ceny značkového servisu. Už mám jasno, kam budu jezdit s náročnějšíma opravama. Vřele doporučuju!!!
P.S. Adresa servisu je v mapce špatně! Je v uličce "Selská" za pekárnama PENAM, ulička mezi pekárnou a velkou modrou halou (naproti na Ostravské ulici je AutoKelly obchod).


dne 01.08.2012 14:33

Výměna těsnění pístnic, zadal: gull::c5
( 1 / 10 )
Nejdřív jsem u p. Matějky byl s výměnou ložisky zadní nápravy. Cena dobrá oprava proběhla v pořádku, jen trvala asi týden ... on mi totiž p. Matějka nezavolal, že už jsem si mohl za den přijet, ptž si neuložil moje číslo... Nicméně mě upozornil, že mi trochu netěsní zadní pístnice...Tak jsem po nějaké době přijel, nechal mu tam auto, ujistil se že má číslo, nicméně, jeho odhadované 2dny se protáhly opět na víc, ptž měl problém s materiálem. Po příjezdu do Ovy jsem zjistil, že mi prdel po deseti minutách stání leží na dorazech a pod autem mám loužičky, tak telefonicky reklamuju a domlouvám se, že přijedu v pondělí ( byl pátek odpo). Za tu dobu mi snad vytekla všechna LDS, ptž jsem měl pod autem úplné jezero. Nicméně jsem mu tam auto opět nechal, a po několika dnech, opět více než byl odhad, jem se domluvil na vyzvednutí v určitou hodinu. Přijel jsem tam o půl hoďky později, auto pořád v dílně a přes hodinu , jsem čekal než mu dovezou LDS kapalinu. Pak ještě půl hoďky čekání, protože se auto po nastartování nezvedlo, takže asi odvzdušnění... Druhý den ráno, jsem pod pravou pístnicí opět našel flek...už tam ale auto nevezu, bojím se že by to zas trvalo týden. Asi je šikovný ale, já jsem měl prostě pecha a největší nervy mám z těch termínů!

dne 24.06.2013 10:50